seskarö



Uppsättning av förtält min syster Janet hjälper Micke.





Uppsättning av förtält tog bara 20 minuter . Grannen som bor ien husbil tittade på jag tror dom häpnade  för det gick så fort att sätta upp tältet men Micke och Helena dom är van. Nova dricker vatten innan färd mot IKEA.




Snacka om ett stort hundben var tvungen att ta ett kort på Novas ben.




Chilis hundben inte lika stort,men det är stort för lilla chili.





Ser ni vad fina hundar dom väntar på matte,eller på nå gott.Jag tror på matte för jag ser bena på henne i bakgrunden.

Mina sommarblommor




Rosa ,vit lija.





















En dag då jag var i Piteå hosmin dotter. Sara har tagit denna bild. Som synes så rensar jag ogräs.

Här ligger Sara och solar med lite snarkningar.
Här är Sara på språng i sitt nya hus.




Sara harså fina blommor här är några av dom.




Här är vi till Kicki och Gunnar på deras sommarstuga vi äter god middag med trevliga vänner. Och vi har bra väder.
vi badade också bastu.Och vi besökte Vichan det är en loppis i Lillpite. Och vi hann också fiska men jag blev utan.


Tommy och Gunnar se hur glad dom är.  Jag vill också ha en fisk,ja åtminstånde ett napp.Ja mina vänner nu hadde jag tänkt att kasta bort sommarblommorna men faaan det regnar ute. Ja då får man damm suga i stället.


Test

skogsbild på kvällen.Jag gör en test.

Här är det bad på gång .Men jag badade inte,men det var ganska fint här,nu gör jag en test för internet krånglar.
Detta kort har jag tagit på husvagns semestern Per och Mats badade i denna sjö.



Senaste veckan

Ja nu har man jobbat en vecka. Det har gått bra vi har haft lite barn men det har varit bra för vi har haft tid att planera upp våran vecka och så fick vi besök av dig Sandra och det var uppskattat. Och det roligaste var att du får komma och jobba hos oss några veckor. I dagfår man njuta av solen det är strålande sol och 22grader ute vilken toppen dag. Vi ska till att plocka in allt i husvagnen på måndag ,vi har ozon behandlat den,H men apparaten är söder så vi får skicka tillbaka den . Till helgen åker vi till Säskarö och på IKEA på en husvagnstripp. Vi har också köpt en toa som ryms i den lilla toan .Har också beställt pärlor från en sida som Sandra R har rekomederat så nu blir det att göra halsband och örhängen jag älskar pärlor då man sitter och tittar på pärlsidorna och klickar sig fram så helt plösligt så blev det 500kr ops det räcker och klickade fort på kassan. Och vi har fått 7 medaljer EM det var väl bra dom är så duktiga. Ja mina vänner det var allt för denna gång.

Tänk om inte


Tänk om inte vore,hur skull de då blivit?. Det är en fråga man ställer sig men aldrig får ett vettigt svar. Så är det bara. Att vara stark är att se livet som det är. Att acceptera dess kraft att ta del av den att falla till botten och komma upp igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagats. En dag i taget det räcker,vänd dig inte om och sörj det förflutna. Bekymra dig inte om framtiden för den har inte kommit lev i nuet och gör det så underbart som möjligt så bli det värt att minnas.

Senaste veckan





Den senaste veckan har vi varit en tur med husvagnen. Vi åkte till Kickis stuga i några dagar vi har ätit gott. Och fiskat men vi blev utan fisk,vädret har varit så där det har blåst mycket men vi tog en biltur till vichan det är en loppis som är på landet ,där fans det mycket så det blev inköpt en liten gullig te kanna och en emaljerad gryta som jag har letat efter och som tur var att den fans där och ett par grill tångar vi har inga sa min man men när jag drog ut lådan ja vad låg där ,GRILLTÅNG, så nu har vi tre stycken. Vi har badat bastu också det får man inte glömma det var underbart att basta och sedan bara lägga sig i vattnet, ja det var jätte skönt. Gunnar rökte abborre och det var mumsigt gott mmmm.När vi sedanhar kommit hem har vi bara slappat och min man har börjat att jobba.jag har plockat lite och städa för det måste också göras fast det är tråkigt. Jag har förståss också skraapbookat klart i mitt album måste ses. ja det var allt vi ses.Hej då mina vänner.

RSS 2.0