Vart tog solen vägen



Har ni sett så stor wiskey bara 3 liter. Per är så nöjd att få hålla i den, han fick smaka från den också. Här är vi i Adak hos Bengan  där var det sol med mycket att äta +att dricka. Vi var där och badade men inte jag vi var i Bengans stuga och tittade hur där var vi fick prov skjuta med pistol och det var kul och jag körde lite fyr hjuling det var uppskattat av min man han lever på det resten av livet.
Nu är vi hemma och tar det lite lugnt . Jag åkte ner till min dotter och skraapbookade det var jätte trevligt jag fick tvätta fönster och städa lite det är så uppskattat att man får hjälpa till. Tack Sara för en trevlig kväll och dag.

Besök

Ja nu har denna dag tagit slut det har varit besök på min födelsedag i dag med blommor och presenter. Ja inte skänner man sig nå äldre nå man blir bara yngre med åren säger vissa ja det får man tacka för. Men kroppen säger att man blir äldre. Man har blivit uppassad i dag jag blev bjuden på middag ja hemma förståss det blev kyckling med currysås och ris.mycket gott min man är duktig på att laga mat. Men nått fattades det skulle ha varit gott med lite vin till men vi har inget hemma,så det fick bli cola. Tack alla för uppvaktningen på min dag det var så trevligt nu ska jag tänka på att gå och sova men jag tänker på er alla god natt.

2010

Min syrra säger neej vad gör du jag villej vara med på kort. Men det blev hon.

Semester bilder

Här kommer lite bilder från semester trippen. 

Här har vi kommit fram till Adak vi sitter utan för min systers husvagn.


Husvagn

Vilken bra husvagn vi har den gick igenom besiktnigen utan anmärkning man ska ha POLAR nu är man husvagns sugen. Nu är det bara tuta och köra.

89 var det sedan

I dag är det en stor händelse sedan 89 besiktade vi våran polar i dag. Det är så spännande tänk om den går igenom då är polar en bra vagn. Annars så har det varit lungt i Midsommar jag får tacka alla som har varit och hällsat på oss i Kuri där vi har hållit hus. skriver sedan hur det gick ha en bra dag kramar maud.

RSS 2.0