Höst

Ja nu mina vänner nu är det höst -3 gr ute brrr känns lite förtidigt jag vill attdet ska kännas roligt att det är höst. Men det gör det inte och snart är det snö och kallt det känns för tidigt kan det vara för det har varit en dålig sommar eller höst depp. Jag tror att tjorven det är våran katt har fått höst depp för hon har börjat att ligga på bordet fast hon inte får,undra kanske hon ska ha lite uppmärksamhet. I går låg jag i soffan hela dagen jag hostar och hostar men jag fick en god middag i alla fall Fransyska och hassel backs potatis till . Ja nu är det jobb i morgon och en ny arbets vecka hoppas bara att det får vara bra väder.








Oj det blev två likadana bilder tjorven som myser . Hon sover höst trötthet eller en jobbig natt ute . Hon kanske hon har jagat råttor och lite fåglar nää inte fåglar hon är en snäll katt inte jagar hon fåglar.....nä inte hon...:)
eller!!!!. Ja det var allt för  idag.

Mitt hjärta

Ja nu är det äntligen helg och vad ska man hitta på !!!!ja det får bli att damm suga så märkvärdigt att man ska städa när det är helg då man kan hitta på någåt trevligt i stället. Nu kommer en dikt.

Mitt hjärta är ditt
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag
lämnar det åter
min lycka är din
din lycka är min
ochgråten är min
när du gråter

Vänskap är att tala sanning man ska lita på varandra man ska känna sig trygg det är att ha någon vid sin sida

vänskap är någåt fint vänskap är som en blomma den börjar vid knopp och sedan öppnar den sig.

Och sedan drar den ihop och då tappar man sina vänner .Hur kan det vara så??? Ja det var allt för denna gång vi höres.Kommentera  gärna detta.

Katt vakt

I helgen har jag varit till min dotteri Piteå jag har skött om deras lilla katt unge Izzy hon har sett på tv lekt med mina fötter och slickat mig god morgon på kinden så då var det dags att stiga upp 6 30 var jag ute och plockade svarta vinbär ,så det blev lite saftsom jag kokade. Jag gick också en prommis på Grisberget då jag gått ca 800meter så vände jag om jag blev rädd,det är lite läskigt att gå själv.Men när jag kom hem så fick jag kokt köttsoppa som min Per har kokat så det var jätte gott.På eftermiddagen så hämtade jag Sara och Henke på kallax flyget var lite försenat men hem kom dom och dom bev glada när jag har städat lite åt dom. Ja denna morgon vaknade jag och nu har min förkylning brutit ut nu nyser man och hostar.Ja det var allt mina vänner för dennagång.

Helgen

Ja mina vänner nu är det helg och jag har blivit förskyld. Jag ska ner till Sara i helgen och sköta deras katt unge Izzy och koka lite vinbärssaft och om jag får så får jag städa lite man måste göra nått att sitta still går ju inte jag ärinte en sådan människa att man bara kan sitta . Och sedan får man gå en promenad till Malin och deras gull ungar. Och så får man besöka lite affärer då man är  i Piteå. Och hemma får min man koka svartvinbärssaft. Det gör han så bra.  




Gullungarna Emma och Emil han är bakom stången.



RSS 2.0