1 advent

Nu har man jul pyntat klart. Jag har ätit god middag och druckit lite glögg hittade en flaska i skafferiet som blev visst kvar förra året den glöggen är jätte god.Per är duktig på att koka glögg det brukar han göra varje år.Det luktar så gott av alla kryddor som man har i.Vi brukar ha med oss lite glögg när vi åker på marknad den brukar vara uppskattad av många i rälsbussen.





Denna bild är i våran stuga där Pyntar vi lite jul också.Ja det var allt för denna gång.

November

Idag är det -6 gr ute vintern kommer smygande.Jag har varit på en lång prommis käns underbart jag ångrar inte mitt beslut på nedsökningen orkar mycket mer och framför allt hinner man med kvällarna också,jag sover lite bättre också.När jag steg upp var det så fint på himmlen det var alldeles rött skulle in och hämta kameran och ta kort på den,men jag hittade inte kameran ,när jag sedan efter en timmes sökande så var den fina morgon solen borta. Spelade ett nytt spel i helgen som var jätte kul sequens tror jag att det hette,det vill jag ha ska nog och köpa det.Eller vänta och se vad tomten kommer med.Nu hoppar jag till något helt annat.
Må bra tankar Det man övar på blir man bättre på. Så är det även med tankarna.Den som tänker tankar som är glada blir man gladare.Och tyvärr är det också tvärtom- den som tänker på hur tråkigt allt är får det tråkigare.Öva på att tänka goda tankar som gör dig stark och glad.Tänk på allt du vill göra och hur du vill ha det i livet.Lägg märke till alla bra saker som händer. Du kan tänka på tre saker som hänt under dagen när du ligger i sängen och ska somna.  På morgonen innan det är dags att gå upp kan du tänka på en rolig sak som du vill göra under dagen.Här kommer ett ordspråk "vi tar det lugnt och njuter av livet.Vi tänker inga dåliga tankar och vi är glada". Ja mina vänner det var allt för i dag.

RSS 2.0