Saknad




Här är en bild på min storebror sverker som tittar på översvämningen han bev bara 42 år å vad jag saknar honom
Det var kul att vi hittade dom här bilderna så man får titta på honom när man saknar honom. Älven har stigit lite mera i går undrar om det blir som 95.

Älven2010




















Det är en Påsklija som kommer nu imaj

Älven idag2010






Så här är den i dag så det fattas ca 2meter

Piteå Älvem1995



Kolla vad jag har hittat en bild på mig när jag vögde 120kilo och en bild på min mor som är död det var 1995 då älen var högmen så här hög är den inte i år.



Ledig dag

Vilken underbar dag strålande sol 22gr i skuggan har rensat ogräs i blommbänken sedan varit på en timmes prommis.Mötte en gubbe i en bil som höll på att köra på mig jag hytte knytnäven till honom. Vilken idiot jag blev så arg.Just nu håller jag på att tvätta vilken lång tid det tar att tvätta när man väntar på att tvätten ska bli klar. Nu ska jag ut och passa på att sola lite. Katterna solar redan på gruset eller mest tjorven hon lapar sol hon orkar inte resa sig upp hon tittar bara på mig  och blundar lite hon är så mysig denna katt.

Helgen som varit

Mycket snö kvar på stugan har tyvärr inga kort att visa glömde kameran hemma.
Men vi fick två soldagar så vi fick sitta ute på altanen vi åt god mat och fick sitta ute och äta det var jätte mysigt.
Vi badade bastu och gick en lång prommis den tog två timmar att gå min syster åkte bil hem men det tvar trevligt att gå men hundarna också dom gick nog tre mil tror jag för dom har så mycket att nosa på. Vi kom hem tidigt på söndagen vi hadde tänkt att göra mycket hemma men det blev bara att ta det lungt och dammsuga lite ,och tvätta och glutta på tv det blev en tidig kväll jag tror att man inte är van värmen man stönade och stånkade och i dag går det åska nu far nog värmen och hur länge är den borta då? man får vara glad över den värmen vi hadde och tänka positivt och tänka framåt man har ju snart semester.

Helgen som varit

Vaknade till en härlig morgon solen sken efter att jag tagit hand om dammråttorna så tog jag en liten prommis.
Den gick fort att gå för jag frös så det blev en kort snabb prommis.
På efter middagen kom Nicklas och Sandra och drack lite kaffe  nicke han fixade lite med husvagnen.
Sedan då det var middag så kom Jonas och hälsade på försöke hjälpa sin far med datorn men det misslyckades.
Jag tittade på tv och somnade vaknade kl 22.00 gick och sov somnade om och vaknade 6.00 kokade lite kaffe, och idag söndag är det pissväder och det blir till att fortsätta med att vårstäda lite men det går så trögt det är så tråkigt att städa jag undrar varför? är det så.
Jaghoppas att det blir sol i veckan  så man känner sig lite piggare då och gladare i humöret också.
Ha en bra dag hej då

Onsdag

Ja vilken härlig dag det är i dag, solen skiner och man blir genast på bättre humör man orkar mycket mer.
Men mina dammråttor ligger kvar  jag undrar hur länge man ska se dom.Men jag tror att det blir jag som får ta bort dom.
Till helgen ska vi till stugan om det är sol annars får vi vara hemma det är ju mycket snö kvar där så man vill att det ska vara sol så man kan vara ute och sola på alanen och sitta vid grillstaden. och det blir väl att hälsa på grannen i husvagnen och surra lite. Ja i dag stänger jag så jag jobbar till 18.00  ska i väg och hämta gamla telefoner som barnen ska få skruva sönder . ja det var allt för  i dag   hej då.

Deppad

Vad man känner sig trött eller man orkar inte göra någonting trött på att det är dåligt väder.
Man ser knappt dammråttorna tänker mycket på barnen man vill vara och hjälpa till men jag förstår att man inte kan vara över allt. Nu har vi kommit från stugan och där var det mycket snö kvar så det var kallt och snö.
Och här hemma ligger dammråttorna kvar undrar när dom ska försvinna ? inte idag ialla fall men det får bli en annan dag undrar om min man ser dom ? man kanske ska prova och se och inte ta fram dammsugaren kanske han ser dom.
Nu ska jag fara på jobbet det är en ny vecka tänka possitivt och se frammåt det blir snart sommar och semester.

RSS 2.0