kalas

Ja i går fyllde Nicklas och Sara år . Jag och min man Per åkte förbi farfar så att han fick följa och gratta barnbarnen och han var lite nyfiken på Sara och Henriks hus han tyckte att det var stort men det kommer väl några barn snart och då har barnen någonstans att springa sa han. Det blev ganska många som ville gratta. Så här kommer lite bilder.




Kolla vilken orikide rosa  mycket vackrare i verklighet.





En rosa  prästkrage den fick Sara av Henrik mycket vacker blomma som jag tog ett kort på.



Här är det fotografering som gäller titta vilken bild jag tar på mig själv säger Sara alla samtycker.


En av Saras orkide som har varit hem till Nystrand på rehabilitering den överlevde och i går fick den åka hem till Piteå. Och Sara skickade en annan Orkide hem på ny rehabilitering. Så snart blommar den också.




Här är Herbert  han syntes inte på den andra bilden  och bredvid sitter Per, Henrik och Nicklas Tack Sara fär dom goda tårtorna och  den goda kakan cedrokakan den var lika god som mormors  du kan baka du också.
Tack alla inblandade för en trevlig kväll hoppas att du får ha en trevlig fest på lördag.


Tankar

Hej alla nu är det kallt men solen tittar fram på morgonkvisten.Vad gör man med alla tankar som flyger i mitt huvud?.Jag tror att det börjar bli fullt nu. Känner mig lite nere tror jag eller? hållerjag att bli knäpp?Vaknade och tankarna bara snurrar däruppe ihjärnkontoret varför varför ska man grubbla, ja jag vet inte men nu ska jag och jobba så får vi se hur den hära dagen gick. Kanske man dricker för mycket kaffe kan det vara en lösning? men är man utan så får jag ont i huvudet. Skriv gärna en kommemtar på detta så blirjag jätte glad.



Oktober

Ja mina vänner nu är det första helgen i oktober,blåser lite grann i dag men annars har helgen varit fin, med massa nya färger på många löv jag tror att hösten ändå är ganska vacker med fina varma dagar som vi får hoppas på.Kanske man inte blir så deppad av denna höst...ska göra lite lunch vi har just kommit hem. Men det blir bara lite rester som blev kvar från i går sedan ska jag ut på en prommis och sedan städa så har man nått att göra.

Man glöms bort eller vad man ska tro. Andra blir i håg kommen,kunde i alla fall ha kunnat höra av sig..men icke man finns väl inte för stunden i tankarna...undra om man blir frågad nästa gång....Jag hoppas om du läser detta så tänk till nästa gång.




Rosa vit lija under bar blomma den är så vacker.

RSS 2.0