Glad Midsommar





Jag hittade gamla kort det är min dotter Saraoch hennes moster Janet som ligger och lapar sol.Ja nu åker vi till stugan där ska vi fira midsommar och jag hoppas att vi får mycket sol vi får besökavmin moster laila och så kommer Malin och petter med familj så det blir liv och rörelse i kuri det är så underbart att barnen vill komma upp fast det är mygg och utetoa. Det blir att fiska också och vi har köpt stolar att sätta i relexen i bastun ska sätta in bild sedan. Ska nu ner på byn och köpa det sista som man alltid glömmer. Ha en glad Midsommar alla som läser min blogg.


god morgon

Härligt med  en solig start på veckan.Helgens myckna regnande har ju knappast bäddat för uteaktiviteter. Själv följde jag och janet och sandra det historiska bröllopet sporadiskt i tv soffan. Men nu är det en ny vecka och jag är ledig. Jag ta fram dammsugaren och fixa så det är dammfritt när vi ska till stugan till midsommar.Där stannar vi några dagar beror lite på väder när vi kommer hem Per och Mats får också semester. hej då vi synes.

Semester

Ja nu är det semseter solen lyser i dag 11 grader ute men man får ta dagen som den kommer och det är ju skönt.Ihelgen har det bara regnat ute på stugan så vi satt inne och började sticka filtar av rest garnen för att ha något att göra glömde att ta kort.Tack Sandra och Nicklas för en trevlig helg tillsammans synd att det bara regnade för vi hadde ju tänkt att premiär fiska men det får bli en annan gång. ja det var allt. Vi syns.

Äntligen semester

Ja nu har man den efterlängtade semester vaknade titigt och tänkte å vad jag är trött jag måste upp och på jobbet
men då kom tanken till baka å fan jag är ju ledig och somnade om ja nu är man ledig i sju veckor. Man får ta dagen som den kommer,man får hoppas på att det blir många dagar med sol. Så man kan ligga ute i solstolen och det blir ju stugan också  dit ska vi till midsommar och stanna där några dagar beror lite vad det blir för väder.och jag ska komma ihåg att ta lite blider av semestern så att ni får titta senare på vad vi gör på stugan.Ihelgen ska Nicklas och Sandra komma man får hoppas på bra väder så man kan prov fiska. Och jonas och jenny ska hämta hem valpen den heter cerise det passar bra på en liten  gullig hund och zuki får också komma hem .

Härlig sommar dag

Ja i morse vaknade jag som vanligt tidigt kl var 06 .00 kokade kaffe och sedan har jag varit ute hela dagen till strålande sol. Har solat krattat kottar,planterat blommor,klippt gräsmattan.lagat mat och diskat och jag har gått en prommis alldeles ensam blev lite skraj för i går åkte dom hela dagen med helikopter för att ring märka björnar så dom surrade runt runt oss hela dagen så det finns nog björnarganska näraKURI  en från byn i telle berättade att i onsdag kl nio på morgonen så var det en björn hona 70 meter från hustet man får nästan björnfrossa. Det är tur att man inte ser dom eller hur nu ska jag virka lite min duk är klar snart det är tur så man får börja påen ny.Nu har jag ingenting mer att skriva vi höres . Hej då.

Längtan

Hur kan man längta så mycket efter semester . Jag känner mig uttråkad skulle plantera blommor i dag men gick det nää det regnar i dag och det ska hålla i sig till på söndag tur att vi inte ska till stugan för där är det inte kul att sitta inne hela helgen . Men nästa helg tänkte Sara och Henke komma och hälsa på om det skulle vara bra väder det är kul att barnen vill upp till stugan. Det var en farbror som sålde fjol årets blommlådor tror ni att det var kvar några till mig nä dom var slut dom sålde slut på en timme.Nu ska jag inte skriva nå mer det blir så gnälligt jag är nog inte på bra humör i dag. Hej då

RSS 2.0