Pust



Ja ni ser på detta kort att jag längtar redan till sommaren,då är det som sagt var varmt ute man behöver inte ta på sig en massa kläder för att man fryser dåman sätter sig i bilen, i dag när jag ska på jobbet 20 gr kallt och kall bil igenfrusen ingen kupevärmare påslagen den blåste kalla vindar rutorna på bilen gick inte att skrapa det satt så hårt. Men bilen den startade detvar tur det för hornen på mitt huvud växte fram snabbt jag svor många gånger och jag tänkte varför skadetvara vinter för kan det inte vara sommar jämt.

Tapetsering

Ja ni vi håller på än att tapetsera vi har satt upp en spackeltapet för att slippa spackla men dom hadde bara en hamma och vi fick lägga tapeten på golvet och limma på den för vi kunde ej låna något bord från gårdings alla var upptagna Men vad det måste ju göras så idag står det stilla vi måste köpa en rulle till. Jag hoppas att tapeterna hinner komma i veckan så vi hinner tapetsera innan helgen, då är det advent och lulpyntet måste fram då så är mina prinsiper och Per är på firma fest fredag till lördag men man får kanske prova att tapetsera själv eller ringa efter hjälp.Nu sitter jag och dricker kaffe och har tänt lite ljus. Vi synes.

Helg

Ja nu river vi tapeter i köket fi fan vad jobbigt att riva dessa tapeter ja i ett gammalt hus snett och vint och inga tapetserare är vi heller. Men man får trösta sig med att det blir fint till 1 advent undra hur länge det tar jag tor hela helgen, för mat måste man ju ha också och då blir det en paus i arbetet och känns lite tungt i kroppen när man har ätit,men man får jobba vidare om det ska bli klart.Jo när jag var på bron i morse kom det en tjorven och kutade fort mot vägen jag ropade tjorven vart är du på väg men katten lyssnade inte gud vad konstigt för tjorven lyssnar på sitt namn.När jag om in satt hon på soffan,ja där är du det var en annan katt som såg ut som våran tjorv. ja nu slutar jag mina vänner ska fortsätta men att riva.......vi höres.

November

Varför ska man vakna före tuppen 05 30 pling så var jag klar vaken. jaha då steg jag upp kokade kaffe tände mååånga värme ljus och tänkte vaknar jag så måste min man också stiga upp, så jag startade tvättmaskinen ja jag tänkte nu måste han vakna hmmm nä inte vaknar han hur kan man sova när det lever om det undrar jag. Just nu ligger också katterna och sover så sött bredvid mig på köksoffan . Skönt att det inte är så kallt ute så i dag vågar man sig ut på en prommenad  det blir skönt så här på morgonen. Ja jag skulle se Idol i går men jag somnade tidigt såg på morgonen att Elin åkte ut jag hoppas på Jay att han vinner.Jaha vad ska man göra i dag då  jag tror jag ska göra lite jul kort, städa, dammtorka, dammsuga vaska golv det blir väl  bra det och sedan  en god middag undra vad det blir i dag då Per har plockat fram köttfärs så vad kan det bli......Jag tror spagetti och köttfärssås  vad tror ni det blir?. jaha mina vänner det blir allt för i dag.

RSS 2.0