God jul






Fjorårets Julgran ja nuåker vi till Piteå till vår dotter Sara  och hennes Kille Henke och firar julen där och vi håller tummarna att Tomten kommer med klappar till dom små och stora barn.Vi skaförbi Farfar med klappar och Per syster Eva med klappar och i Piteå skavi och tända ljus på graven till mina föräldrar och min storebrorså det får lysa för dom i helgen.Jag hoppas att alla nära och kära får en bra jul . Det var allt för denna dag.

Snart Jul




Snart Jul mina vänner men den käns som man tappatlite med julen inte lika inspirerad som förut. Men vi ska ialla fall ner till våran dotter Sara och Henke på julafton i deras nya hus som dom har gjort så fint dom har varit så duktiga.
Och där får vi träffa Henkes föräldrar och syskon.Det ska bli så kul så det blir lite knytkalas Sara ville ha pappas koda skinka och mammas goda köttbullar kul att barnen uppskattar våran julmat. Och Nicklas och Sandra kommer nog dit också och eventuellt Jonas och kanske Jenny men det är svårt att delapå sig för jenny vill vara men hennes familj och det är ju hennes val.Åhh vad jag saknar min mamma jag hoppas att hon tittar på mig ibland för jag tror att hon gör det och säger till mig ta det lugnt nu Maud tänk på dig själv och gör det du känner och du ska inte behöva gå och grubbla som hon sa ofta till mig.När vi åker till Piteå brukar vi stanna på kyrkogården där dom ligger alla tre Pappa mamma och min storebror som bara fick leva till han var 42 år så han fick ett kort liv jag saknar dom också så här före jul så dom ska få ljus som brinner många dagar  för jag saknar er så. Ja nu ska jag på jobbet så jag ska sluta det blev en liten längre upplägg denna gång hej då mina vänner.

RSS 2.0